14. mars

Q42 - Elvegata 11a, Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Norge på nytt - Næringslivskonferansen: Hva har du i skyen din?

Norge På Nytt er en næringslivskonferanse av og for studentene i Kristiansand. Den blir i år avholdt på Q42 i Kristiansand, den 14. mars 2018.

Norge på nytt - logo med hovedtema "Digitalisering".

14 mars
kl 09:30 - 16:00

Legg til kalender

Q42 - Elvegata 11a, Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Tema for konferansen er digitalisering, som er et svært aktuelt og interessant tema for fremtidige arbeidstakere, samt de som allerede er kommet seg ut i arbeidslivet.

Tittel på konferansen, "Hva har du i skyen din?", gjenspeiler de spennende aspektene ved digitalisering som vi ønsker å utforske denne dagen. Konferansen fungerer som en møteplass hvor studenter får en unik mulighet til å bygge nettverk på tvers av bransjer og studier. Her vil kunnskap, ideer og erfaring utveksles!

På konferansen vil det være flere kjente fjes, samt dyktige personer med faglig tyngde i emnet. De bidrar med inspirerende foredrag og en god dose underholdning. Det blir også servert lunsj, samt drikke og forfriskninger under konferansen.

Nytt i år er at vi har satt av tid til «Mingleskolen» og flere minglepauser. Det betyr at du som student får en innføring i hvordan en skal mingle, og deretter får en sjanse til å teste den nye kunnskapen etterpå. Det kommer flere spennende bedrifter på stand som gjerne slår av en prat.

I forkant av konferansen vil det bli holdt forskjellige konkurranser med mange fine premier. Derfor vil vi gjerne at dere følger oss her på Facebook, samt Instagram og Snapchat. Her vil dere også kunne holde dere oppdatert på nyheter vedrørende konferansen, samt et lite innblikk i hvordan vi jobber frem mot selve dagen.

Mer informasjon om temaet, programmet, billetter og foredragsholdere kommer etter hvert!

Kontaktperson er Lars Bielecki - larsnpn17@gmail.com

Følg oss på: