Gå til hovedinnhold

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Maria Steinstø (@degogjobb): Fra student til arbeidsliv – det du ikke visste at du trengte å vite

Bilde

kl 10:30 - 11:30

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Maria Steinstø er tidligere UiA-student og har tatt modige og utradisjonelle valg etter at hun var ferdig å studere. I dag er hun gründer og SoMe-pådriver gjennom kontoene @degogjobb på TikTok (10.900 følgere) og Instagram (5800 følgere).

Maria jobber for å løfte og bevisstgjøre det mange av oss tenker vi er alene om i arbeidslivet, men som viser seg å være noe de fleste av ofte kjenner på, nemlig frykten for å feile, at det kan sitte langt inne å be andre om hjelp og at det kan være vanskelig med egne grensesettinger  - og mye mer! Dette var noe Maria selv savnet informasjon om da hun var ny i arbeidslivet. Hun gikk fra en prosjektlederstilling i bygg og anlegg og startet opp for seg selv.

På dette foredraget deler hun sine erfaringer og tar deg gjennom alle tingene du ikke vet at du trenger å vite før du skal ut i arbeidslivet!

Sjekk henne ut på @degogjobb på Instagram og TikTok.