18. jan 2021

Online - se facebook-lenke

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Arrangementet skjer i forbindelse med Javel Mangfoldsuka, og er arrangert av Skeive Studenter Agder i samarbeid med Kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold ved Senter for likestilling.

Skoler og universiteter har de siste årene, i større og større grad, blitt mer åpne for LHBTIQ+ rettigheter. Likevel er det fremdeles en lang vei å gå. Homofile, bifile og lesbiske elever opplever belastende diskusjoner rundt deres rettigheter, og transkjønnede elever må velge mellom ulike former for diskomfort når de bruker toalettet.

Dette seminaret handler om utfordringene man møter som trans-student på UiA. Universitetet flagger med regnbueflagg og ønsker å være progressivt, men man har fremdeles en lang vei å gå, spesielt for studenter som bryter med samfunnets kjønnsnormer. Kom for å få mer informasjon om hvordan det er å eksistere utenfor rammene, og hvordan du som lærer eller medstudent kan hjelpe LHBTIQ+ studenter til å føle seg mer velkomne.

Seminaret er digitalt: https://www.facebook.com/events/108637211077143

Seminaret holdes først på norsk kl 12:30