0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

20. jan 2021
kl 10:30 - 11:30

Legg til kalender

Sted

Online - se påmeldingslenke

Påmeldingsfrist

20 jan

Pris

Gratis

Mangfoldsuka: @psyktdeg-webinar: stress, frykt og burnout

Mangfoldsuka psyktdeg - webinar

Tidspunkt

20 jan
kl 10:30 - 11:30

Legg til kalender

Sted

Online - se påmeldingslenke

Påmeldingsfrist

20 jan

Pris

Gratis

Javel! Mangfoldsuka ved UiA, i samarbeid med Personal- og organisasjonsavdelingen ved UiA og SiA Helse, inviterer til et digitalt foredrag med Maria Østhassel.

Foredraget holdes på engelsk.

Samfunnet vårt stiller store krav til våre prestasjoner, og kanskje stiller vi desto høyere krav til oss selv. Når blir egentlig presset for stort? Når er vi på vei mot utbrenthet, og hva kan vi gjøre med det? Maria Østhassel holder foredrag om stress, angst og utbrenthet, hvor hun har deg igjennom ulike triggere og faktorer man bør være klar over, og hva man kan gjøre for å forebygge.

Etter foredraget vil man kunne stille spørsmål til Østhassel, samt også SiA Helse om deres arbeid og tilbud.

Om foredragsholder:

Maria Abrahamsen Østhassel er psykologen bak den populære TikTok-kontoen @psyktdeg hvor hun formidler og omtaler ulike tema innen psykisk helse med en lettfattelig og humoristisk stil. Maria brenner for ungdomspsykologi og opprettet kontoen under pandemien med et ønske om å nå ut til ungdom med tips og råd til hvordan man kan ivareta sin egen psykiske helse. Ved bruk av humor, dans, skuespill og et brennende engasjement byr hun på seg selv for å formidle faget. Slik når hun ut med psykologisk kunnskap på en helt ny måte gjennom korte filmsnutter på TikTok, Instagram og Facebook.

Maria har jobbet i BUP på Sørlandet Sykehus fra 2016 til 2020, og begynte i jobben som kommunepsykolog i 2020. Hun vant den høytstående Åse Gruda Skard-prisen i 2020, og er også i gang med å skrive bok som retter seg mot ungdom, med tips og råd innenfor psykisk helse på Frisk Forlag.

Hun er en populær foredragsholder og formidler psykisk helse i podcaster, paneldebatter og radio. På fritiden er hun skuespiller i revy og barneteater, gjør musikalske opptredener og har gitt ut egne låter på Spotify - erfaringer hun tar med seg inn i sine sosiale mediekanaler.