21. nov 2019

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kontaktperson

Lunsj-møte med Nina Burleigh og boken "Golden Handcuffs : The secret history of Trump’s Women"

Nina Burleigh er gjest ved Fakultet for humaniora og pedagogikk i høstsemesteret. Hun holder foredrag i Universitetsbiblioteket om sin siste bok, "Golden Handcuffs: The secret history of Trump’s Women". Plakat-invitasjon til lunsjmøte.

21 nov
kl 11:15 - 12:00

Legg til kalender

Universitetsbiblioteket, Bygg D, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kontaktperson

Velkommen til lunsj-arrangement med Nina Burleigh, som er gjest ved Fakultet for humaniora og pedagogikk ved UiA i høstsemesteret. Nina vil presentere sin seneste bok "Golden Handcuffs : The secret history of Trump’s Women".

Nina Burleigh is a national affairs journalist in New York who has been covering Trump at Newsweek and elsewhere. She is also an explorer and the author of six nonfiction books.

Burleigh’s latest book (October 2018) is Golden Handcuffs: The Secret History of Trump's Women. It is the rollicking group biography of the women who influence and live around a man who has spent most of his adult life branding and commodifying the feminine ... and who now happens to be running for a second term as President.

Nina Burleigh har også forelest ved Lørdagsuniversitetet i Kristiansand og Flekkefjord, og har holdt en forelesningsrekke ved prosjektet hun deltar i - The Lying Pen, der Årstein Justnes er sentral.