Kandidatundersøkelsen blir presentert - Grimstad - Universitetet i Agder
0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

17 jan
kl 11:30 - 13:00

Legg til kalender

Sted

Bygg F, FoU-auditoriet, Campus Grimstad

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kandidatundersøkelsen blir presentert - Grimstad

2442 tidligere studenter har sagt sin mening om utdannelsen ved UiA og møtet med arbeidslivet. Nå skal resultatene presenteres og datoene er klare.

Tidspunkt

17 jan
kl 11:30 - 13:00

Legg til kalender

Sted

Bygg F, FoU-auditoriet, Campus Grimstad

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kandidatundersøkelsen kartlegger og beskriver hvordan det har gått med studentene i arbeidslivet etter at de avla en bachelor- eller mastergrad ved UiA i tidsrommet 2013-2016. Målet med undersøkelsen er blant annet å få mer kunnskap om hvordan utdannelsen fra UiA har hjulpet kandidatene til å få jobb og utføre arbeidsoppgavene sine.  

Resultatene fra Kandidatundersøkelsen gir god innsikt i kandidatenes kompetanse og kan brukes i studie- og karriereveiledning. I tillegg vil undersøkelsen være nyttig i arbeidet med kvalitet og relevans for det enkelte studieprogram. Forrige Kandidatundersøkelse ble gjennomført i 2013.

Astrid Birgitte Eggen, UiAs viserektor for utdanning, leder styringsgruppen for årets Kandidatundersøkelse, og undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med Kantar TNS.

Hvilke svar gir Kandidatundersøkelsen – og hva betyr det for ditt fagområde?

Svarene får du i allmøte på Campus Grimstad og Campus Kristiansand. Det blir også presentasjoner ved fakultetene - se tidspunkt på intranettet (Innaskjærs).

Send studiet på mail