12. des

Campus Kristiansand - Kantina i Kunnskapsparken

Påmeldingsfrist

10 des

Tradisjonen tro blir det julefrokost på Handelshøyskolen ved UiA!

Tema 12. desember er: Best value procurement (BVP) i bygg- og anleggsprosjekter– mer verdi for pengene?

Innledere: Instituttleder Gøril Hannås (Handelshøyskolen UiA) og Svein Kaldestad (konsulent/ tidligere direktør i Kruse Smith)

Frokostseminaret er åpent for alle.

Vi serverer en enkel frokostbuffet.

Gøril Hannås og tidligere direktør i Kruse Smith, Svein Kaldestad, foto.

Innledere er instituttleder Gøril Hannås og tidligere direktør i Kruse Smith, Svein Kaldestad.

Les mer om tidligere frokostseminarer HER.

Dersom du ønsker å stå på invitasjonslista til seminarene, eller kjenner noen andre som vil, kontakt miriam.h.joakimsen@uia.no

Om parkering:
Du kan parkere på gjesteparkeringsplassene ved brakkene i Kunnskapsparken. Det koster 20 kroner per time. Parkeringen er appbasert, og kan kun brukes ved å bruke appene til enten EasyPark eller Europark (bruk kode 6612 ved parkering). Dersom du ikke har app kan du parkere ved Spicheren. Prisen pr time er omtrent det samme.

Frokostseminaret arrangeres i samarbeid med Handelsbanken, Revisjon Sør, Agder Energi Kraftforvaltning AS, Sparebanken Sør og Advokatfirma Tofte DA.