0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

18. jan - 21. jan 2021
kl 12:30 - 21:00

Legg til kalender

Sted

Online - se lenke til Facebook

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Pris

Gratis

Javel! Mangfoldsuka ved UiA (digital)

Mangfoldsuka - logo

Tidspunkt

18 jan - 21 jan
kl 12:30 - 21:00

Legg til kalender

Sted

Online - se lenke til Facebook

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Pris

Gratis

I uke tre arrangeres Javel! Mangfoldsuka ved UiA. Uka er et samarbeid mellom studenter og ansatte, og består av en rekke arrangementer fordelt ut over uka.

Fordi vi er i en spesiell situasjon som gjør det vanskelig å møtes fysisk, mener vi at det er særlig viktig at Javel! Mangfoldsuka ved UiA gjennomføres. For at dette skal være trygt og inkluderende, vil alle arrangementene streames eller holdes digitalt i år.

Et godt læringsmiljø forutsetter både faglig og sosial utvikling. Universitetet i Agder etterstreber å være et ikke-diskriminerende universitet, og ønsker at alle skal føle seg inkludert og velkommen som ansatt og student. Gjennom Javel! Mangfoldsuka ønsker vi å vise at vi er et inkluderende og mangfoldig universitet samt bidra til dette.

Er du ny på Sørlandet så lurer du kanskje på hvorfor mangfoldsuka heter "Javel!". Her er det et positivt klingende ord, og er ord vi bruker for å hilse. Et møte mellom to Sørlendinger kan høres slik ut:

Sørlending 1: Javel!
Sørlending 2: Javel, se det!

Vi håper programmet engasjerer og at dere blir med på å feire mangfoldet ved UiA.

Vi ønsker alle gamle og nye studenter og ansatte velkomne til UiA.

PROGRAM:

Program og mer informasjon: sjekk arrangementene på Facebook - JAVEL! MANGFOLDSUKA UiA

Arbeidsgruppa 2020/2021 har bestått av:

Senter for likestilling ved UiA, STA- Studentorganisasjonen i Agder, Skeive Studenter Agder, Philosophia, Personal- og organisasjonsavdelingen og Studentpresten ved UiA/Students samskipnaden i Agder (SiA) Helse