Inger Nergaard disputerer i matematikkdidaktikk - Universitetet i Agder

Clara Holst’s auditorium, Sigrid Undsets Hus (Bygg 46), Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Inger Nergaard (Foto: Privat)

Inger Nergaard disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Local knowledge in mathematics teaching - A product of professional action» fredag 21. april 2017.

Hun har fulgt doktorgradsutdanningen på Fakultet for teknologi og realfags doktorgradsprogram med spesialisering i matematikkdidaktikk, og er kandidat nummer 18 på denne spesialiseringen.

Les mer om avhandlingen, inkludert Inger Nergaards egen oppsummering:

Prøveforelesning og disputas finner sted i Clara Holst's auditorium, Sigrid Undsets hus (Bygg 46), Campus Kristiansand (se kart under).

Instituttleder Elna Svege ved  Institutt for matematiske fag leder disputasen.

Tid for prøveforelesning: Fredag 21. april 2017 kl 10:30

Oppgitt emne for prøveforelesning: «Current research addressing the complexity of good mathematics teaching»

Tid for disputas: Fredag 21. april 2017 kl 12:30

Tittel på avhandling: «Local knowledge in mathematics teaching - A product of professional action».

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert. Avhandlingen vil være tilgjengelig til utlån ved Universitetsbiblioteket. Det vil bli også lagt ut noen eksemplarer av avhandlingen til utlån i lokalet hvor disputasen finner sted.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Raymond Bjuland, Universitetet i Stavanger, Norge

Annenopponent: Førsteamanuensis Annica Andersson, Malmö högskola, Sverige

Bedømmelseskomitéen er ledet av førsteamanuensis Martin Carlsen, Universitetet i Agder

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Simon Goodchild, Universitetet i Agder og førsteamanuensis Ingvald Erfjord, Universitetet i Agder.

Campus Kristiansand - kart_Bygg 46 Sigrid Undsets hus er avmerket med grønn sirkel.