Global Lunch: «International engagement of Agder Region» - Universitetet i Agder

kl 11:30 - 12:30

Legg til kalender

Global Lounge, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Global Lunch: «International engagement of Agder Region»

Ta med matpakke og stikk innom Global Lounge den 15. februar kl 11:30.

(Illustrasjon: COLOURBOX)

kl 11:30 - 12:30

Legg til kalender

Global Lounge, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Agderregionens internasjonale engasjement er tema for årets første Global Lunch torsdag 15. februar klokka 11.30 i Global Lounge, Campus Kristiansand..

Global Lunch er et av de nye tiltakene i forbindelse med strategiområdet Globalt mindset (GM) og første gjest er internasjonal koordinator i Aust-Agder fylkeskommune,  Lars Holmer-Hoven. Han innleder om det internasjonale engasjementet i Agderregionen.

– Formålet med Global Lunch er å få til en uformell dialog om internasjonalisering på lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi satser på å invitere interne og eksterne eksperter, gjester og delegasjoner, forskere og interessegrupper til å holde korte foredrag en gang i måneden, sier Dmytro Yakovenko, fra Forskningsadministrativ avdeling.

Etter innledningen blir det tid til spørsmål og diskusjon.

Irina Randrianarvelo (til venstre) og Eleonora Matrella er praktikanter i Global Lounge og ønsker velkommen til global lunsj på torsdag sammen med Dmytro Yakovenko, fra Forskningsadministrativ avdeling.

Irina Randrianarvelo (til venstre) og Eleonora Matrella er praktikanter i Global Lounge og ønsker velkommen til Global Lunsj på torsdag sammen med Dmytro Yakovenko fra Forskningsadministrativ avdeling.

– Vi serverer kaffe og te. Ta med matpakka og stikk innom Global Lounge i vrimlehallen på torsdag, sier Yakovenko.

Neste Global Lunch blir torsdag 9. mars ved Jan Erik Mustad, førstelektor ved Institutt for fremmedspråk og oversetting og Sean Taylor, professor i historie ved Minnesota State University Moorhead.