Gå til hovedinnhold

Frokostseminar: Faktorer som påvirker bruk av offentlig transport i små byer

Tema:

Hvem tar bussen til jobb her på Agder ?
Hvordan kan vi møte fremtidens mobilitetsbehov på en bærekraftig måte?

Hvilke forhold påvirker yrkesaktives bruk av kollektivtransport på Agder? Er det bare pris som betyr noe, og hvilke tiltak anbefales for å øke bruken?  Kan vi møte fremtidens mobilitetsbehov og samtidig ivareta bærekrafts mål?

Dette og mer til vil du få svar på i Frokosteminaret 11. januar. Første del av seminaret vil bli gitt på engelsk. Vær velkommen!

Innledere

Naima Saeed, Professor ved Handelshøyskolen UiA

Thomas Ruud Jensen (foto)

Thomas Ruud Jensen, Utviklingsdirektør Agder Kollektivtrafikk

Parkering

Du kan parkere på gjesteparkeringsplassene ved brakkene i Kunnskapsparken. Det koster 20 kroner per time. Parkeringen er app-basert, og kan kun brukes ved å bruke appene til enten EasyPark eller Europark (bruk kode 6612 ved parkering). Dersom du ikke har app kan du parkere ved Spicheren. Prisen pr time er omtrent det samme.

Vi er opptatt av å tilpasse oss GDPR. Gi oss tillatelse til å sende deg informasjon om seminarer og konferanser ved Handelshøyskolen UiA. Følg med på nettsiden for mer informasjon om tema for de neste seminarene. Som vanlig er seminarene den andre onsdag i hver måned. I tillegg til faglig påfyll byr vi på en god frokostbuffet.

Les mer om tidligere frokostseminarer og planlagt program. Dersom du ønsker å stå på invitasjonslista til seminarene, eller kjenner noen andre som vil, kontakt arrangementsansvarlig miriam.h.joakimsen@uia.no