Forskerforum: Kjønnsforskjeller i akademia og kommunal sektor - Universitetet i Agder
0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

15. feb
kl 12:00 - 14:00

Legg til kalender

Sted

Rom A7-002, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

8 feb

Pris

Gratis

Forskerforum: Kjønnsforskjeller i akademia og kommunal sektor

Torsdag 15. februar arrangerer Senter for likestilling forskerforum med presentasjon av to master prosjekter ved Kristine Miland og Johann Vervoort Løkken, som bidrar med ny forskning innen likestilling og kjønnsforskjeller i kommunal sektor og akademia.

Forskerforum - Senter for likestilling logo.

Tidspunkt

15 feb
kl 12:00 - 14:00

Legg til kalender

Sted

Rom A7-002, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

8 feb

Pris

Gratis

Deltakelse krever påmelding, da det vil bli servert lunsj.

Kristine Milands masteroppgave omhandler kjønn og ”excellence” i akademisk forskningsfinansiering, mens Johann Vervoort Løkkens masteroppgave har tittelen "Administrasjonsjefer i kommunal sektor - en studie av lederstil og verdiforankring mellom kjønn". Les mer om temaet, oppgavene og studentene på Senter for likestillings nettsider.

Program:

12.00 Lunsj

12.30 Kristine Miland presenterer sin forskning om "Gender, Excellence and Academic Research Funding"

13.00 Johan Vervoort Løkken presenterer sitt pågående masterprosjekt "Administrasjonsjefer i kommunal sektor - en studie av lederstil og verdiforankring mellom kjønn"

13.30 Avslutning

Om Forskerforum

Senter for likestilling arrangere flere Forskerforum hvert halvår hvor inviterte forskere presenterer sin forskning. I disse forumene presenterer en eller flere forskeres deres forskning med påfølgende dialog mellom tilhørere og innleder. Formålet med Forskerforum er å skape en base for forskerne hvor de kan knytte kontakter, få tips til arbeidet, og selv gi tips til andre. Målgruppen er forskere, stipendiater og masterstudenter.

Senter for likestilling - logo.

Send studiet på mail