15. jan 2020

Ingen frist angitt

Kontaktperson

ForskerFokus: Global Mindset - Samskaping av kunnskap om arabisk musikk

Students Vetle Rødningsby, Adrian Mcallister and Espen Jægersborg with the palestinian musician Loab Hammod at the school "Hand in Hand Center of Jewish-Arab Education" in Galilee. (Photo: Private)

Studentene Vetle Rødningsby, Adrian Mcallister og Espen Jægersborg sammen med den palestinske musikeren Loab Hammod på skolen "Hand in Hand Center of Jewish-Arab Education" in Galilee. (Foto: Privat)

kl 11:15 - 12:00

Legg til kalender

Universitetsbiblioteket, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kontaktperson

Forskerfokus er en ny serie med lunsjarrangementer hvor UiAs forskere presenterer sin forskning for kolleger og studenter. ForskerFokus har arrangement annenhver uke på onsdager 11:15 - 12:00 i Universitetsbiblioteket, Campus Kristiansand. Kaffen er klar!

Associate Professor Randi Margrethe Eidsaa, Department of Classical Music and Music Education, UiA

Førsteamanuensis Randi Margrethe Eidsaa, Institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk, UiA

Global Mindset

Samskaping av kunnskap om arabisk musikk

Randi Margrethe Eidsaa har sammen med de tre musikkstudentene Vetle Rødningsby, Adrian Mcallister og Espen Jægersborg arbeidet med Global Mindset: Samskaping av kunnskap om arabisk musikk, et undervisnings- og

forskningsprosjekt. De har jobbet sammen med den palestinske musikeren Loab Hammod og hatt konserter på Vestbredden og i Israel.

Gruppen vil legge frem resultater fra prosjektet og vi får høre eksempler på arabisk musikk.

Kaffen er klar!

Program i vårsemesteret:

29. januar

Holt seminar 180 år

Jan Kløvstad og Ernst Håkon Jahr

12. februar

Kan etikken bygge på følelsene?

Hans Herlof Grelland

26. februar

Krigsminner i nye norske romaner

Unni Langås