Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

30. mars 2023
kl 12:00 - 13:00

Legg til kalender

Sted

Digitalt

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Pris

0

Faglunsj: Baggrunden der gir fraværet dets mange betydninger

Skolejente

Tidspunkt

30 mars
kl 12:00 - 13:00

Legg til kalender

Sted

Digitalt

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Pris

0

Jonas Højgaard Frydenlund vil holde et innlegg med tittelen «Baggrunden der gir fraværet dets mange betydninger» den 30. mars!

Bildet av Jonas Højgaard Frydenlund

I mai 2020 ble Jonas ferdig med sin avhandling i psykologi på Aarhus Universitet, med en tittel som minner omkring denne, med fokus særlig på å ha et kritisk perspektiv på fravær og fraværsforskning. I dette arbeidet har han særlig fokusert på hvorfor fravær har blitt et problem i vårt samfunn i dag.

Han har dessuten utforsket de praktiske omstendigheter som gjør det mulig for fravær å bli et problem i grunnskolen. Særlig har han funnet at barns stemmer ofte blir overhørt, både gjennom registering av fravær, men også i hjelpen som tilbys barn og deres foreldre. Jonas er universitetslektor ved psyko-sosial helse ved Universitet i Agder.

Velkommen!

 

 

Forskningsgruppa i utdanningsrett arrangerer digitale faglunsjer fra kl. 12.00 til 13.00 to til tre torsdager i hvert semester om implementering av barns rettigheter i barnehage og skole. Det er ikke nødvendig med påmelding. Faglunsjene er aktuelle for alle som jobber med barns rettigheter knyttet til barnehage og skole.