0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

8. feb 2020
kl 18:00 - 19:00

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kontaktperson

En by for alle: «Våge å være» -

En by - Våge å være - bilde av fra venstre Gisle A. Gjevestad Agledahl, Maren Wallevik Hansen og Siri Lehland.

Tidspunkt

8 feb
kl 18:00 - 19:00

Legg til kalender

Sted

Østsia - Rom BU 052, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kontaktperson

Det er en ærlig sofaprat om å våge å være seg selv.

Sofapraten vil by på spennende og viktige perspektiver fra tre sterke personer, samt deres tanker og refleksjoner rundt annerledeshet. Til arrangementet er vi så heldige å ha med oss Gisle A. Gjevestad Agledahl, Siri Lehland og Maren Wallevik Hansen.

 

Gisle A. Gjevestad Agledahl er journalist, programleder og tv-vert. Han er for mange best kjent fra tv-serien «Jævla Homo», der han utforsket utfordringer rundt homofili i Norge. Gisle har nylig blitt programleder i NRK-dokumentarserien «Innafor». Gisle sin sterke stemme i samfunnsdebatten gir han et utrolig viktig perspektiv når det kommer til å våge å være seg selv.

 
Siri Lehland tok Norge med storm da hun prydet forsiden av Elle i 2018, med tittel «Siri er født som gutt». I en alder av 18 år har Kristiansandsjenta allerede opparbeidet en vellykket karriere som modell. Hennes evne til å være åpen og modig om å være født i guttekropp, har bidratt til å spre kunnskap og aksept rundt temaet. Hennes spesielle innsikt og erfaringer fra modellbransjen gir mange viktige refleksjoner rundt annerledeshet.

 
Maren Wallevik Hansen er et godt kjent navn i Kristiansand. Hun er for de aller fleste kjent som artist i duoen «Oakland Rain». Maren beskriver seg selv som høysensitiv og har til tider kjent på utfordringer med å velge en karriere med mye usikkerhet og eksponering. Maren kan gi et perspektiv på annerledeshet og høysensitivitet, som for mange er ganske ukjent. Hun bruker sosiale medier som en plattform for å dele ekstra refleksjoner bak musikken, spesielt med tanke på mental helse.

Det er ingen påmelding til arrangementet, men vi tar forbehold om begrenset antall plasser.

UiA og STA  - Studentorganisasjonen i Agder, er arrangør sammen med "En by for alle" - Mangfoldsuka.

Se oppdatert info og sjekk ut nettstedet En by for alle