24. mai

Gabriel Scotts auditorium – B1-001, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Stine Øyna disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Essays on Born Global Evolution» fredag 24. mai 2019. (Foto: Privat)

Internasjonalisering er blitt billigere gjennom globaliseringen, men det er likevel ingen «one-size-fits-all»-løsning som ferske bedrifter kan ta i bruk for å få suksess, viser Stine Øynas doktorgradsavhandling, som hun forsvarer fredag 24. mai.

Stine Øyna disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Essays on Born Global Evolution» fredag 24. mai 2019.

Hun har fulgt doktorgradsprogrammet ved Handelshøyskolen ved UiA.

Les Stine Øynas oppsummering av doktorgradsarbeidet:

Stine Øyna (1988, Vennesla), siviløkonom fra UiA. Har også gått gjennom Trainee Sør, og jobbet i flere avdelinger ved UiA (opptakskontoret og forskningsadministrativ avdeling), var universitetslektor, så stipendiat og universitetslektor ved Institutt for strategi og ledelse - for tiden i permisjon for å jobbe med utvikling av masterprogram i entreprenørskap.

Prøveforelesning og disputas finner sted i Gabriel Scotts auditorium – B1-001, Campus Kristiansand

Disputasen blir ledet av dekan Kristin Wallevik.

Prøveforelesning kl 11:15

Disputas kl 12:45

Oppgitt emne for prøveforelesning: «Discuss your contributions to the evolution of Born Global firms in relation to recent developments in the field. Please include the following in the discussion:

• Paul, J., & Rosado-Serrano, A. (2019).Gradual Internationalization vs Born-Global/International new venture models: A review and research agenda. International Marketing Review.
  • Coviello, N. (2015). Re-thinking research on born globals. Journal of International Business Studies, 46(1), 17-26».

Tittel på avhandling: «Essays on Born Global Evolution»

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert. Avhandlingen vil være tilgjengelig til utlån ved Universitetsbiblioteket. Det vil bli også lagt ut noen eksemplarer av avhandlingen til utlån i lokalet hvor disputasen finner sted.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Antonella Zucchella, University of Pavia, Italia

Annenopponent: Professor Per Servais, Linnéuniversitetet, Sverige

Bedømmelseskomitéen er ledet av professor Sangeeta Singh, UiA

Veileder i doktorgradsarbeidet var førsteamanuensis Rotem Shneor, Institutt for strategi og ledelse, UiA