Gå til hovedinnhold

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas: Muhandiram Arachchige Subodha Tharangi Ireshika: Autonomous Demand Side Management of Electric Vehicles

Disputasen foregår på campus og digitalt. Se nederst på siden hvordan publikum kan overvære disputasen digitalt (online).

Muhandiram Arachchige Subodha Tharangi Ireshika (foto)

kl 10:15 - 23:00

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Muhandiram Arachchige Subodha Tharangi Ireshika disputerer med ph.d.-avhandlingen: Autonomous Demand Side Management of Electric Vehicles

Ireshika har fulgt ph.d.-programmet ved Fakultet for teknologi og realfag, med spesialisering i Fornybar energi

Prøveforelesning starter kl. 10.15

Disputas starter kl. 12.15

Tema for prøveforelesning: The Role of Reinforcement Learning for Achieving Adaptive and Autonomous Behavior in Smart Grids

Les avhandlingen i AURA

Disputasleder: Instituttleder Paul Ragnar Svennevig

Evalueringskomite:

• Første opponent: Professor Anis Yazidi, Oslo Met
  • Andre opponent: Dr. Marthinus Johannes Booysen, Stellenbosch University
  • Leder av evalueringskomiteen: Associate Professor Ajit Jha, UiA

Veiledere i doktorgradsarbeidet:

• Hovedveileder: Professor Mohan Lal Kolhe, UiA
  • Medveileder: Dr. Peter Kepplinger, FHV (Vorarlberg University of Applied Science)

Slik følger du digitalt:

Disputasen er åpen for alle. Meld deg på via denne Zoom-lenken for å følge digitalt.

Du logger deg på tidligst 10 minutter før oppgitt tid. Etter dette kan du når som helst forlate og komme inn igjen i disputasen.

Opponent ex auditorio:

Tidsfrist for å stille spørsmål er senest i løpet av pausen mellom opponentene. Spørsmål ex auditorio fra publikum kan sendes til Emma Elisabeth HornemannEmma.e.Horneman@uia.no.