28. aug 2020

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas: Marilex Rea Llave om "Adopsjon av forretningsanalyse i SMB"

Disputasen foregår digitalt på internett på grunn av Corona covid-19-situasjonen. Se nederst på siden for hvordan publikum kan overvære disputasen.

Marilex Rea Llave disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Business Intelligence and Analytics in Small and Medium-Sized Enterprises» fredag 28. august 2020.

Marilex Rea Llave disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Business Intelligence and Analytics in Small and Medium-Sized Enterprises» fredag 28. august 2020.

28 aug
kl 10:15 - 23:00

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Hun har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for samfunnsvitenskap.

Les Marilex Rea Llaves oppsummering av avhandlingen:

Kandidaten: Marilex Rea Llave (1984 Kawit, Cavite, Filippinene). BA Bachelor i Computer Science - San Sebastian College Recoletos Cavite City, Filippinene og MA – Master i IKT – Universitetet i Agder (2014). Masteroppgave tittel: "Towards a multilevel ant colony optimization".  Nåværende stilling - Analytics Konsulent hos Sysco AS.

Prøveforelesning og disputas finner sted digitalt på internett i konferanseprogrammet Zoom (lenke under) 2020.

Disputasen blir ledet av dekan Anne Halvorsen, Fakultet for samfunnsvitenskap, UiA

Prøveforelesning kl 10:15

Disputas kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning«Benefits and challenges of data-driven decision making»

Tittel på avhandling«Business Intelligence and Analytics in Small and Medium-Sized Enterprises»

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Jos van Hillegersberg, Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences, University of Twente, Netherlands

Annenopponent: Professor emerita Anna Mette Fuglseth, Institutt for strategi og ledelse, NHH Norges Handelshøyskole

Bedømmelseskomitéen er ledet av professor Bjørn Erik Munkvold, Institutt for informasjonssystemer, UiA

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Dag Håkon Olsen, Institutt for informasjonssystemer, UiA (hovedveileder) og professor Eli Hustad, Institutt for informasjonssystemer, UiA (medveileder)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken: https://uia.pameldingssystem.no/disputas-marilex-rea-llave Du vil da få en Zoom-lenke i retur.

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst kl 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i møtet. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen, med tidsfrister. Disputasleders e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen. Spørsmål om ex auditorio kan sendes til disputasleder Anne Halvorsen på e-post anne.halvorsen@uia.no

Avhandlingen er tilgjengelig her:

Lenke til disputasen, som formidles i konferanseprogrammet Zoom: https://uia.pameldingssystem.no/disputas-marilex-rea-llave Du får en Zoom-lenke i retur.

Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.