Gå til hovedinnhold

Campus Grimstad - C2 040

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas: Ingrid Lande: Approaches and Strategy Development Towards More Sustainable Ultra-High-Performance Concrete (UHPC)

25 mai
kl 11:15 - 23:00

Legg til kalender

Campus Grimstad - C2 040

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Ingrid Lande disputerer med ph.d.-avhandlingen Approaches and Strategy Development Towards More Sustainable Ultra-High-Performance Concrete (UHPC)

Lande har fulgt ph.d.-programmet ved Fakultet for teknologi og realfag, med spesialisering i Bygg.

Prøveforelesning starter kl. 11.15

Disputas starter kl. 13.15

Tema for prøveforelesning: "Sustainable Bridge Construction and Bridge Repair: Nordic Experiences"

Les avhandlingen i AURA.

Disputasleder: Professor Michael Rygaard Hansen

Evalueringskomite:

• Førsteopponent: Professor Johan Silfwerbrand, KTH (Sverige)
  • Andreopponent: Professor Lizhen Huang, NTNU
  • Komitéleder: Professor Anne Gerd Imenes, UiA

Veiledere i doktorgradsarbeidet:

• Hovedveileder: Førsteamanuensis Katalin Vertes
  • Medveileder: Dosent Rein Terje Thorstensen

Slik følger du digitalt:

Disputasen er åpen for alle. Meld deg på via denne Zoom-lenken for å følge digitalt.

Du logger deg på tidligst 10 minutter før oppgitt tid. Etter dette kan du når som helst forlate og komme inn igjen i disputasen.

Opponent ex auditorio:
Tidsfrist for å stille spørsmål er senest i løpet av pausen mellom opponentene. Spørsmål ex auditorio fra publikum kan sendes til Emma.e.Horneman@uia.no.