22. juni 2021

Online - registreringslenke under

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas: Heidi Esma Dahl Bønnhoff: Migrantmødre møter den digitaliserte norske velferdsstaten

Disputasen foregår digitalt på grunn av korona covid-19-situasjonen. Se nederst på siden for hvordan publikum kan overvære disputasen. Disputasen vil foregå på skandinaviske språk.

Heidi Esma Dahl Bønnhoff of the Faculty of Social Sciences at the University of Agder has submitted her thesis entitled «Morskap migrasjon og digitale medier. En institusjonell etnografi av den digitaliserte hverdagen til mødre med migrasjonsbakgrunn» and will defend the thesis for the PhD-degree Tuesday 22 June 2021.

Heidi Esma Dahl Bønnhoff fra Fakultet for samfunnsvitenskap ved Universitetet i Agder disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Morskap migrasjon og digitale medier. En institusjonell etnografi av den digitaliserte hverdagen til mødre med migrasjonsbakgrunn» tirsdag 22. juni 2021.

kl 10:15 - 23:00

Legg til kalender

Online - registreringslenke under

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Hun har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for samfunnsvitenskap ved UiA med spesialisering i sosiologi og sosialt arbeid.

Les Heidi Esma Dahl Bønnhoffs egen oppsummering av avhandlingen:

Prøveforelesning og disputas finner sted digitalt i konferanseprogrammet Zoom (lenke under).

Disputasen blir ledet av dekan Anne Halvorsen, Fakultet for samfunnsvitenskap, Universitetet i Agder.

Prøveforelesning tirsdag 22. juni kl 10:15

Disputas tirsdag 22. juni kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning: «Presenter og diskuter muligheter og implikasjoner av digital transformasjon i samfunnet for sosialt arbeid som forskningsfelt, utdanning og profesjonell praksis»

Tittel på avhandling: «Morskap migrasjon og digitale medier. En institusjonell etnografi av den digitaliserte hverdagen til mødre med migrasjonsbakgrunn»

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Avhandlingen er tilgjengelig her:

Kandidaten: Heidi Esma Dahl Bønnhoff (1981, Oslo) Bachelorgrad – socionomexamen, Göteborgs Universitet (2007), Mastergrad - psykisk helsearbeid, Universitetet i Agder (2012). Tittel ppå masteroppgave: På leting etter et ansikt : om selvbiografiske perspektiver på å ha en mor eller far med alkoholproblemer. Arbeider nå som universitetslektor ved Institutt for sosiologi og sosialt arbeid, UiA.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Elin Wihlborg, Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI), Linköpings universitet, Sverige

Annenopponent: Professor Kjetil Grimastad Lundberg, Institutt for velferd og deltaking, Høgskulen på Vestlandet

Bedømmelseskomitéen er ledet av professor Solveig Botnen Eide, Institutt for sosiologi og sosialt arbeid, Universitetet i Agder

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor emerita Anne Marie Støkken, UiA (hovedveileder), førsteamanuensis May-Linda Magnussen UiA og dosent Carl Erik Moe UiA (medveiledere)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken:

Du får en Zoom-lenke i retur.

(Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.)

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i disputasen. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen, med tidsfrister. Disputasleders e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen. Spørsmål om ex auditorio kan sendes til disputasleder Anne Halvorsen på e-post anne.halvorsen@uia.no