21. okt 2020

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas: Godfrey Mayende om support av online-grupper i e-læring

Disputasen foregår digitalt på internett på grunn av Corona covid-19-situasjonen. Se nederst på siden for hvordan publikum kan overvære disputasen.

Godfrey Mayende of the Faculty of Engineering and Science  at the University of Agder has submitted his thesis entitled «Supporting Effective Online Learning Groups for eLearning Systems», and will defend the thesis for the PhD-degree Wednesday 21 October 2020.

Godfrey Mayende disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Supporting Effective Online Learning Groups for eLearning Systems» onsdag 21. oktober 2020.

kl 10:15 - 23:00

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Han har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for teknologi og realfag, med spesialisering i IKT.

Doktorgradsarbeidet er finansiert av Norads NORHEAD-program.

Les Godfrey Mayendes oppsummering av avhandlingen:

Prøveforelesning og disputas finner sted digitalt på internett i konferanseprogrammet Zoom (lenke under).

Disputasen blir ledet av professor Christian Omlin, Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi, Fakultet for teknologi og realfag, UiA

Prøveforelesning kl 10:15

Disputas kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning«What are the pedagogical considerations for the design of online learning systems that support collaborative work and co-creation of artifacts?”

Tittel på avhandling: «Supporting Effective Online Learning Groups for eLearning Systems»

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Avhandlingen er tilgjengelig her:

KandidatenGodfrey Mayende (1977, Jinja, Uganda). B.Sc. i Computer Science and Mathematics, Makerere University (MAK) Uganda (2001), M.Sc. Eng. i Information Systems fra NTNU (2007), PGDE (“ped.sem”)  i Information and Communication Technology, University of Cape Town, Sør-Afrika (2013). Godfrey Mayende har arbeidet i vitenskapelige stillinger I høyere utdanningsinstitusjoner fra 2001. Hans forskningsinteresser er online læringsgrupper, sosiale medier for undervisning og læring, fjernundervisning, e-læring, samarbeidslæring og interaksjonsdesign.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Judith Ann Molka-Danielsen, Avdeling for logistikk, Høgskolen i Molde, vitenskapelig høgskole i logistikk

Annenopponent: Førsteamanuensis Evode Mukama, College of Education, University of Rwanda

Bedømmelseskomitéen er ledet av professor Vladimir Oleshchuk, Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi, Universitetet i Agder

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Andreas Prinz, Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi, UiA (hovedveileder), førsteamanuensis Ghislain Maurice Norbert Isabwe, Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi , UiA og førsteamanuensis, dr Paul Birevu Muyinda,  Makerere University, Uganda (medveiledere)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken:

Du får en Zoom-lenke i retur.

Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst kl 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i møtet. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen, med tidsfrister. Disputasleders e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen. Spørsmål om ex auditorio kan sendes til disputasleder Michael Rygaard Hansen på e-post michael.r.hansen@uia.no