25. mai 2020

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas – digitalt: Sondre Glimsdal i IKT / kunstig intelligens

Disputasen foregår digitalt på internett fordi UiA er stengt på grunn av Corona covid-19-situasjonen. Se under for hvordan publikum kan overvære disputasen.

25 mai
kl 10:15 - 18:00

Legg til kalender

Internett (lenke under)

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Sondre Glimsdal disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen “Towards Thompson Sampling for Complex Bayesian Reasoning” mandag 25. mai 2020. (Foto: Privat)

Sondre Glimsdal disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen “Towards Thompson Sampling for Complex Bayesian Reasoning” mandag 25. mai 2020. (Foto: Privat)

Sondre Glimsdal disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen “Towards Thompson Sampling for Complex Bayesian Reasoning” mandag 25. mai 2020.

Han har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for teknologi og realfag, med spesialisering i IKT.

Les Sondre Glimsdals oppsummering av avhandlingen:

Prøveforelesning og disputas finner sted digitalt på internett i konferanseprogrammet Zoom (lenke under) mandag 25. mai 2020.

Disputasen blir ledet av professor Andreas Prinz, Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi, UiA

Prøveforelesning kl 10:15

Disputas kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning: “Explainable AI: why and how?"

Tittel på avhandling: “Towards Thompson Sampling for Complex Bayesian Reasoning”

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Marek Druzdzel, Bialystok University of Technology, Bialystok, Poland

Annenopponent: Professor Jim Tørresen, Universitetet i Oslo

Bedømmelseskomitéen er ledet av professor Vladimir Oleshchuk, Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi, UiA

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Ole-Christoffer Granmo, UiA (hovedveileder) og førsteamanuensis Svein Olav Glesaaen Nyberg, UiA (medveileder)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken:

https://uia.pameldingssystem.no/disputas-sondre-glimsdal Du vil da få en Zoom-lenke i retur.

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst kl 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i møtet. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen, med tidsfrister. Disputasleders e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen. Spørsmål om ex auditorio kan sendes til disputasleder Andreas Prinz på e-post andreas.prinz@uia.no

Avhandlingen er tilgjengelig her:

Lenke til disputasen, som formidles i konferanseprogrammet Zoom:

Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.