27. mai 2020
kl 10:15 - 18:00

Legg til kalender

Internett - lenke nederst i saken.

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas – digitalt: Philipp Thomas Pasolli i mekatronikk

Disputasen foregår digitalt på internett fordi UiA er stengt på grunn av Corona covid-19-situasjonen. Se nederst på siden for hvordan publikum kan overvære disputasen.

27 mai
kl 10:15 - 18:00

Legg til kalender

Internett - lenke nederst i saken.

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Philipp Thomas Pasolli of the Faculty of Engineering and Science has submitted his thesis “Hybrid modeling and control of mechatronic systems using piecewise affine dynamics approach”, and will defend the thesis for the PhD-degree Wednesday 27 May 2020. (Photo: Private)

Philipp Thomas Pasolli disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen “Hybrid modeling and control of mechatronic systems using piecewise affine dynamics approach” onsdag 27. mai 2020. (Foto: Privat)

Philipp Thomas Pasolli disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen “Hybrid modeling and control of mechatronic systems using piecewise affine dynamics approach” onsdag 27. mai 2020.

Han har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for teknologi og realfag, med spesialisering i mekatronikk.

Les Philipp Thomas Pasollis oppsummering av avhandlingen:

Prøveforelesning og disputas finner sted digitalt på internett i konferanseprogrammet Zoom (lenke under) onsdag 27. mai 2020.

Disputasen blir ledet av dekan, professor Michael Rygaard Hansen, Fakultet for teknologi og realfag, UiA.

Prøveforelesning kl 10:15

Disputas kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning: “Duality Principle Between the Design of Linear State Feedback Controllers and State Observers”

Tittel på avhandling: “Hybrid modeling and control of mechatronic systems using piecewise affine dynamics approach”

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Bengt Lennartson, Chalmers Tekniska Høgskola, Sverige

Annenopponent: PD Dr.-Ing.habil Andreas Rauh, Universität Rostock - Lehrstuhl für Mechatronik, Tyskland

Bedømmelseskomitéen er ledet av førsteamanuensis Margrethe Wold, Institutt for ingeniørvitenskap, UiA

Veiledere i doktorgradsarbeidet var førsteamanuensis Michael Ruderman, UiA (hovedveileder) og professor dr. Yuri Orlov, CICESE - Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada, Baja California, Mexico (medveileder)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken: https://uia.pameldingssystem.no/disputas-philipp-pasolli Du vil da få en Zoom-lenke i retur.

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst kl 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i møtet. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen, med tidsfrister. Disputasleders e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen. Spørsmål om ex auditorio kan sendes til disputasleder Michael Rygaard Hansen på e-post michael.r.hansen@uia.no

Avhandlingen er tilgjengelig her:

Lenke til disputasen, som formidles i konferanseprogrammet Zoom:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenkenhttps://uia.pameldingssystem.no/disputas-philipp-pasolli Du vil da få en Zoom-lenke i retur.

Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.