29. mai 2020

Internett (lenke under)

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas - digitalt: Bernard Munyazikwiye: Matematisk modellering av bil-kollisjoner

Disputasen foregår digitalt på internett fordi UiA er stengt på grunn av Corona covid-19-situasjonen. Se nederst i saken hvordan publikum kan overvære disputasen.

29 mai
kl 10:15 - 18:00

Legg til kalender

Internett (lenke under)

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Bernard Munyazikwiye disputerer for ph.d.-graden med doktorgradsavhandlingen «Mathematical Modelling and Analysis of Vehicle Frontal Crash using Lumped Parameters Models” tirsdag 31. mars 2020. (Foto: Privat)

Bernard Munyazikwiye disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Mathematical Modelling and Analysis of Vehicle Frontal Crash using Lumped Parameters Models” fredag 29. mai 2020.

Han har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for teknologi og realfag, med spesialisering i mekatronikk.

Les Bernard Munyazikwiyes egen oppsummering av avhandlingen:

Prøveforelesning og disputas finner sted på internett, i konferanseprogrammet Zoom (se lenke under) fredag 29. mai 2020.

Disputasen blir ledet av dosent Tom Viggo Nilsen, Institutt for ingeniørvitenskap, UiA.

Prøveforelesning kl 10:15

Disputas kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning“Artificial Intelligence and Machine Learning as a tool for improving Vehicle Safety and Crashworthiness”

Tittel på avhandling: “Mathematical Modelling and Analysis of Vehicle Frontal Crash using Lumped Parameters Models

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Ole Balling, Aarhus Universitet, Danmark

Annenopponent: Førsteamanuensis Bjørn Haugen, NTNU Trondheim

Bedømmelseskomitéen er ledet av førsteamanuensis Rune Strandberg, Institutt for ingeniørvitenskap, UiA

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Kjell Gunnar Robbersmyr, UiA (hovedveileder), professor Hamid Reza Karimi, nå ved Politecnico di Milano, Italia  og førsteamanuensis Dmitry Vysoschinskiy, UiA, (medveiledere)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken: https://uia.pameldingssystem.no/disputas-bernard-munuyazikwiye Du vil da få en Zoom-lenke i retur.

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si  til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst kl 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i møtet. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen, med tidsfrister. Disputasleders e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen. Spørsmål om ex auditorio kan sendes til disputasleder Tom Viggo Nilsen på e-post: tom.v.nilsen@uia.no

Avhandlingen er tilgjengelig her:

Lenke til disputasen, som formidles i konferanseprogrammet Zoom:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas må du melde deg som publikummer på denne lenken: https://uia.pameldingssystem.no/disputas-bernard-munuyazikwiye Du vil da få en Zoom-lenke i retur.

Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.