6. aug

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kontaktperson

Carina Ribe Fernee disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «INTO NATURE. A realist Exploration of Wilderness Therapy in Adolescent Mental Health Care in Norway” tirsdag 6. august 2019.

Carina Ribe Fernee disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «INTO NATURE. A realist Exploration of Wilderness Therapy in Adolescent Mental Health Care in Norway” tirsdag 6. august 2019.

Carina Ribe Fernee (se også biografi hos Abup) disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Into NatureA realist Exploration of Wilderness Therapy in Adolescent Mental Health Care in Norway” tirsdag 6. august 2019.

Les Carina Ribe Fernees egen oppsummering av avhandlingen:

Hun har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap. Studien er finansiert av Sørlandets kompetansefond og Abup - Avdeling for barn og unges psykiske helse  ved Sørlandet sykehus HF.

Prøveforelesning og disputas finner sted i Knut Hamsuns auditorium tirsdag 6. august 2019.

Disputasen blir ledet av instituttleder ved Institutt for psykososial helse, førsteamanuensis Siri Håvås Haugland.

Prøveforelesning kl 10:15

Disputas kl 12:30

Oppgitt emne for prøveforelesning: «Why Nature: Presenting a Rationale for Wilderness Therapy».

Tittel på avhandling: «Into Nature. A realist Exploration of Wilderness Therapy in Adolescent Mental Health Care in Norway”

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert. Avhandlingen vil være tilgjengelig til utlån ved Universitetsbiblioteket. Det vil bli også lagt ut noen eksemplarer av avhandlingen til utlån i lokalet hvor disputasen finner sted.

Opponenter:

Førsteopponent: Førsteamanuensis PhD, Christine Lynn Norton, Texas State University – San Marcos,

Annenopponent: Førsteamanuensis Marius Veseth, Universitetet i Bergen

Bedømmelseskomitéen er ledet av professor II Eivind Engebretsen, Universitetet i Agder

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Terje Mesel, UiA og SSHF (hovedveileder) og forsker PhD, Leiv Einar Gabrielsen, SSHF og professor Anders Johan Wickstrøm Andersen, UiA (bi-veileder).