0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

1. sep 2019
kl 12:00 - 16:00

Legg til kalender

Sted

Campus Kristiansand - Naturmuseum og botanisk hage, Gimleveien 23, Gimle Gård

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Pris

Gratis!

Kontaktperson

DET ELEKTRISKE KORPS

Tidspunkt

1 sep
kl 12:00 - 16:00

Legg til kalender

Sted

Campus Kristiansand - Naturmuseum og botanisk hage, Gimleveien 23, Gimle Gård

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Pris

Gratis!

Kontaktperson

Har du en drøm om å spille i korps? Med et 5 minutters aspirantkurs er du klar til å være med i Det Elektriske Korps! Korpset holder seg ute i botanisk hage, i vakre omgivelser. Dette er gøy for ALLE, store og små.

Her får du en smakebit:https://vimeo.com/297343280 

Dette sier de selv:

Det Elektriske Korps (DEK) av Einar Goksøyr Åsen og Øyvind Mellbye er et anti-marsjerende korps bestående av musikanter som spiller på bærbare trommemaskiner.

Korpset baserer seg på en flyktig medlemsmasse av forbipasserende og fastere deltakere. I motsetning til et konvensjonelt korps har DEK kun 5 minutters aspirantperiode hvor man får opplæring i trommemaskinens intuitive grensesnitt , kobler seg til en høyttaler og er klar for å bli med .

Det Elektriske Korps er støttet av Kulturrådet og programmering er utført av Thom Johansen ved NOTAM

www.korps.life

 

 

Generell BIO for oss og våre prosjekter.

Øyvind Mellbye og Einar Goksøyr Åsen samarbeider om prosjektene Samvær Under Tilsün og Det Elektriske Korps. Samvær Under Tilsün spiller hardware-friform-tekno på 4093 megasynth og Eurorack modulærsynth. Det Elektriske korps består av bærbare trommemaskiner som spiller i det offentlige rom.

Øyvind Mellbye(f.1985) har bakgrunn fra Kunstakademiet i Bergen og arbeider med skulpturer, maskiner og ghettoblastere laget av tre, metall, betong og elektronikk.

Einar Goksøyr Åsen(f.1985) er førskolelærer og arbeider ved Deichman Biblo Tøyen.  Han lager musikk under aliaset Stiv Heks og driver kassettlabelet Hulesystem.