Gå til hovedinnhold

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

AR-seminar: Julekalender i Kristiansand

Produksjonsselskapet PictoryTale forteller om produksjonen og teknologien som er brukt i årets spesielle julekalender sammen med UiA og Kilden.

28 nov
kl 14:00 - 16:00

Legg til kalender

Campus Kristiansand - B2 003, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

AR står for agumented reality, ofte kalt utvidet virkelighet på norsk. Her erstatter man ikke alle synsinntrykk (som man gjør med VR), men legger et lag med digitalt tilleggsinnhold på et bilde, gjerne levert direkte fra kamera.

UiA er samarbeidspartner med Kilden teater og konserthus i produksjonen av en AR-julekalender i Kristiansand, og på dette seminaret kommer produksjonsselskapet PictoryTale og forteller om produksjonen og teknologien som er brukt.

Julekalenderen vil gå 1.-24. desember i Kristiansand sentrum, hvor én episode lanseres hver dag. Hver episode foregår på et bestemt sted i byen, hvor du kan se episoden med din smarttelefon.

Alle episodene i julekalenderen er spilt inn i UiAs TV-studio i Kristiansand, med hjelp av IT-avdelingen Seksjon for medietjenester.

Også UiA-studenter fra Fakultet for kunstfag har vært involvert i produksjonen.