14. mars

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Åpen dag på Campus Kristiansand

Åpen dag - illustrasjonsbilde fra tidligere år.

14 mars
kl 09:30 - 13:45

Legg til kalender

Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

14. mars 2018 inviterer Universitetet i Agder til Åpen dag på Campus Kristiansand.

Hovedfokus er å gi det innblikk i høyere utdanning og hvilke tilbud som finnes ved UiA. Vi har hatt inntil 1200 besøkende tidligere, og vi håper at minst like mange tar turen i år.

Dagen vil blant annet bestå av presentasjoner av de ulike studiene våre og spesialforelesninger innen spennende tema. Det er også anledning for å prate med og stille spørsmål til rådgivere og studiekonsulenter.

Ett av målene for dagen er at de besøkende elevene skal få en følelse av hvordan det er å være student for en dag. Vi håper at dagen kan være inspirerende for de som vurderer å studere!

Velkommen!

Les mer om Åpen dag, se bilder fra tidligere arrangementer og programmet (når det er klart) på Åpen dags nettsted: