Kristian Muri Knausgård

Kontor:
D3045 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Forskning

Innebygde/innvevde datasystemer. Sanntidssystemer. Teknisk kybernetikk. Kunstig intelligens/datasyn i ustrukturerte omgivelser. Systems engineering.

Nå:

• MAS245 - Innebygde datasystemer for mekatronikk
  • MAS417 - Programmering og programvareutvikling
  • MAS418 - Programming for Intelligent Robotics and Industrial systems

Tidligere:

• MAS218 - Elektriske kretser og PLS-programmering
  • MAS234 - Innebygde datasystemer for mekatronikk

Faglige interesser

Vitenskapelige publikasjoner

• Knausgård, Kristian Muri; Skar, Siv; Sanfilippo, Filippo; Buldenko, Albert; Lindheim, Henning; Lunde, Jakob; Sukarevicius, Eligijus; Robbersmyr, Kjell Gunnar (2021). Branch-Manoeuvring Capable Pipe Cleaning Robot for Aquaponic Systems.
  • Sanfilippo, Filippo; Thorstensen, Rein Terje; Jha, Ajit; Jiang, Zhiyu; Knausgård, Kristian Muri; Robbersmyr, Kjell Gunnar (2021). A Perspective of Road Infrastructure and Bridges Digital Twins.
  • Knausgård, Kristian Muri; Ottestad, Morten (2018). Mobile autonome roboter i et utdanningsperspektiv.
  • Robbersmyr, Kjell Gunnar; Knausgård, Kristian Muri (2018). Studentprosjekter 2018.

Sist endret: 5.10.2021 13:10