1200 elever besøkte UiA - Universitetet i Agder

1200 elever besøkte UiA

I strålende vårsol tok mange turen da UiA inviterte til Åpen dag.

Oversiktsbilde fra campus Kristiansand under Åpen dag.
Foto: Denise Andersen

Onsdag 15. mars åpnet UiA dørene for alle interesserte, og tradisjonen tro ble alle avgangselever i videregående skoler på Agder spesielt invitert. Også besøkende fra utenfor Agder hadde funnet veien til Campus Kristiansand denne dagen.

Dagen var fylt med presentasjoner av studiene, stands, konserter og forelesninger innen tema som «Hvordan endrer teknologi verden?», «Hva er meningen med livet?» og «Sykepleie – et tøft yrke».

Syngespillet ”Chants d’Auvergne” med musikkformidlingsstudenter var noe av det de besøkende fikk oppleve.

Studentene Sarah Lillia Bjønness og Margrethe Aurora Seljenes fortalte blant annet om hverdagen som UiA-student. Foto: Denise Andersen.

Mange av de besøkende elevene var godt forberedt og ville bruke dagen til å få mye informasjon som mulig. Foto: Denise Andersen.

Studenter prøver VR-briller fra Fakultet for teknologi og realfag

VR-brillene til Fakultet for teknologi og realfag var populære. Her får en av de besøkende prøve, mens student Ellen Samdal instruerer. Foto: Denise Andersen.

Mange interesserte når Årstein Justnes foreleser om «Hvordan takle eksamenspresset». Foto: Denise Andersen.

Student Kristoffer Andersen på masterprogrammet Sosiologi og Sosialt arbeid snakker med interesserte besøkende.

Student Kristoffer Andersen fra Fakultet for samfunnsvitenskap snakker med interesserte besøkende. Foto: Denise Andersen.