Berglind Fjola Smaradottir - Universitetet i Agder

berglind.smaradottir@uia.no
Telefon:
Avdeling:
Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi

Prosjekter

Samhandling uten grenser (Regionalt Forskningfond Agder)

United4Health (EU-prosjekt)

Blinde og trykkeskjerm- en brukerevaluering

Master of Science i Telemedisin og Ehelse, UiT, 2009.

Helseinformatikk

Helseøkonomi (DRG)

Last changed: 2015-04-21 14:20:33

Publikasjoner

• Smaradottir Berglind, Gerdes Martin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, User-Centered Design of a COPD Remote Monitoring Application Experiences from the EU-project United4Health (2015). International Journal On Advances in Software . ISSN 1942-2628. 8 (3 & 4), s 350 - 360
  • Smaradottir Berglind, Gerdes Martin, Martinez Santiago, Fensli Rune Werner, The EU-project United4Health: user-centred design of an information system for a Norwegian telemedicine service (2016). Journal of Telemedicine and Telecare . ISSN 1357-633X. s - doi: 10.1177/1357633X15615048
  • Gerdes Martin, Smaradottir Berglind, Reichert Frank, Fensli Rune Werner, Telemedicine and Cooperative Remote Healthcare Services: COPD Field Trial (2015). Studies in Health Technology and Informatics . ISSN 0926-9630. 210 s 455 - 457 doi: 10.3233/978-1-61499-512-8-455
  • Smaradottir Berglind, Gerdes Martin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, Usability evaluation of a COPD remote monitoring application (2015). Studies in Health Technology and Informatics . ISSN 0926-9630. 210 s 845 - 849 doi: 10.3233/978-1-61499-512-8-845
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Vatnøy Torunn Kitty, Fensli Rune Werner, Usability Evaluation of a Collaborative Health Information System. Lessons from a User-centred Design Process (2016).
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Fensli Rune Werner, eHealth-extended Care Coordination: Development of a Collaborative System for Inter-municipal Dementia Teams- A research project with a user-centered design approach (2015).
  • Smaradottir Berglind, Håland Jarle Audun, Martinez Santiago, Somdal Åsmund Rodvig, Fensli Rune Werner, Recommendations on a Test Infrastructure for Evaluation of Touchscreen Assistive Technology for Visually Impaired Users (2015).
  • Smaradottir Berglind, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Thygesen Elin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, User-Centred Design of the User Interface of a Collaborative Information System for Inter-Municipal Dementia Team (2015).
  • Smaradottir Berglind, Gerdes Martin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, User Interface Development of a COPD Remote Monitoring Application A User-centred Design Process (2015).
  • Smaradottir Berglind, Gerdes Martin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, Usability Evaluation of a COPD Remote Monitoring Application (2015).
  • Gerdes Martin, Smaradottir Berglind, Fensli Rune Werner, End-to-End Infrastructure for Usability Evaluation of eHealth Applications and Services (2014).
  • Smaradottir Berglind, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Thygesen Elin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, Usability Evaluation of Electronic forms and Collaborative Asssessment Report in an Intermunicipality Health Care team for Dementia Diagnose (2014).
  • Smaradottir Berglind Brukerinvolvering ved utvikling av ehelse-teknologi Erfaringer fra EU-prosjektet United4Health (2016).
  • Smaradottir Berglind User-Centred Design of the User Interface of a Collaborative Information System for Inter-Municipal Dementia Team (2015).
  • Smaradottir Berglind Presentasjon av forskning ved Senter for eHelse. Erfaringer fra prosjektet United4Health. (2015).
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Brukermedvirkning i utforming og evaluering av velferdsteknologi. Erfaringer fra United4Health-prosjektet (2015).