Hopp til hovedinnhold

CRISTIN

Forskningsinformasjonssystemet Cristin

CRISTIN (Current Research Information System in Norway) er et felles system for registrering og rapportering av forskningsaktiviteter for institusjoner i helsesektoren, instituttsektoren og UH-sektoren. Norsk vitenskapsindeks (en del av Forskningsresultatmodulen i Cristin) skal benyttes av UH-sektoren for rapportering av 2010-data til DBH. Alle de tre sektorene skal rapportere 2011-data via Cristin.

Søk i CRISTIN

Registrer og rapporter i CRISTIN
Alle ansatte ved Universitetet kan logge inn via FEIDE. Husk å angi riktig institusjon på innloggingssiden. Ta kontakt med superbruker dersom det er problemer med innlogging.

 

Forskningsresultater/NVI

Forskningsresultatmodulen inneholder dokumenterbare resultater fra forskningsaktivitet. En helt sentral del i resultatmodulen er publiseringsdatabasen NVI.

Det skal rapporteres på tre grunnformer i universitets- og høyskolesektoren og instituttsektoren:

  • Vitenskapelige monografier: Publikasjonen har en tittel med ISBN. Den kan ha en eller flere forfattere, og navnene er oppført i tilknytning til tittelen.
  • Vitenskapelige artikler i antologier: Publikasjonen er uten eget nummer, men har tilknytning til en tittel med ISBN. Den kan ha en eller flere forfattere, og navnene er oppført i tilknytning til hver publikasjon.
  • Vitenskapelige artikler i periodika, serier og nettsteder (ISSN-titler): Publikasjonen er uten eget nummer, men har tilknytning til en tittel som har ISSN. Den kan ha en eller flere forfattere, og navnene er oppført i tilknytning til hver publikasjon.

 

Selv om et forskningsresultat er registrert i av NVI-kategoriene så betyr det ikke at denne er tellende. Bare resultater som er Kontrollert/Godkjent av institusjonen(e) vil bli rapportert. Se også Rapporteringsinstruksen.

Brukerveiledning

Ligger på denne siden: Brukerveiledninger og -dokumentasjon
Se også FAQ - Spørsmål og svar på sidene til CRISTIN.

Personregistrering og institusjonstilknytning

Her en en beskrivelse av hvordan man registrerer personopplysninger og riktig institusjonstilknytning i CRISTIN

Logg inn CRISTIN

For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
Velg riktig institusjon og logg inn via FEIDE
LOGG INN

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.