Norske studenter har gode jobbmuligheter i Norden - Universitetet i Agder

Rom B3-004, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Norske studenter har gode jobbmuligheter i Norden

Nordjobb, som deltar på NAV sin sommerjobbmesse 12. januar, kommer til Campus Kristiansand og forteller om muligheter studenter har som jobbsøkere i Norden. Kjenner du noen som kan være interessert? Velkommen!

kl 10:45 - 11:30

Legg til kalender

Rom B3-004, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Kan du se deg selv jobbe på for eksempel et hotell på Island, på et museum på Grønland eller for en fornøyelsespark i Finland?
Med Nordjobb kan du søke etter arbeid i alle de nordiske landene. Du blir en del av et nettverk av unge nordjobbere, og lærer et nytt land å kjenne. Nordjobb hjelper unge med å finne jobb i Norden. Det kan for eksempel være sommerjobber innen ulike bransjer eller mer faste stillinger for personer med høyere utdanning via prosjektet Nordisk Jobstart+ som også administreres av Nordjobb.
Om du får en stilling formidlet gjennom Nordjobb får du hjelp med å finne et bosted i det landet du flytter til, og du får også muligheten til å delta i ulike fritidsaktiviteter som arrangeres. Kom på presentasjonen for å høre mer om spennende muligheter i Norden.

Sjekk møtet på facebook

Følg UiA Karrieresenteret på facebook: